Tag Archive | Tietokone

Tietokoneen puhdistus

Tietokone kannattaa puhdistaa sen käytön mukaisesti. Jos tietokonetta käytetään paljon, on puhdistuskin tehtävä usein. Tietokone on kodin yksi eniten pölyä keräävistä laitteista, koska se imee ilmaa sisäänsä ja tuottaa sähkömagneettisen kentän, joka lisää pölyn kertymistä laitteen lähellle. Jos tietokone pääsee pölyyntymään pahasti, se lämpenee, tehot katoaa ja sähköä kuluu enemmän. Tietokoneen puhdistus muutaman kuukauden välein pitää koneen puhtaana.

Usein pelätään että tietokone saatetaan hajoittaa, tai saada sähköisku avaamalla kotelon, mikä ei pidä paikkansa, kunhan tekee ohjeiden mukaisesti. Tietokoneen siivous kotelon ulkopuolelta ei auta tilanteeseen ollenkaan.

Jos takuuehdot antavat myöten kotelon avaamisen, vie tietokone pihalle ja avaa kotelo, joka on todennäköisesti kahdella tai neljällä ristipäisellä ruuvilla kiinni. Puhdistukseen voidaan käyttää paineilmasprayta, tai kompressoria. Aina kun olet puhaltamassa prosessorin siiliä, tai muuta paikkaa missä näet tuulettimen, lukitse tuuletin esim puutikulla, jotta se ei pääse pyöriin puhalluksen yhteydessä. Liian kova ilmanpaine tuulettimessa saattaa rikkoa sen laakerit. On turha pelätä, että saisit komponentteja rikki paineilmalla, kunhan pidät välineet tarpeeksi kaukana niistä. Puhalla kaikki jäähdytyssiilit, virtalähde, emolevy ja kotelo.  Sulje  kotelo ja tietokone on puhdistettu.

Tietokoneen puhdistuksen ohella kannattaa katsoa tarjoaako pelaamasi casino tarpeeksi hyvät vedonlyöntibonukset

Jos puhdistamisella haitkin hitaan tietokoneen puhdistusta, kannattaa lukea Peliriihi sivuston oppaat osiosta neuvoja, jotka kertovat miten hitaan tietokoneen saa nopeutettua.


Kotisivupalvelut

Jos olet vailla kotisivujen tekijää, niin ota yhteyttä Mediapala.fi sivustoon. Kyseiseltä sivustolta saat laadukkaat kotisivut kilpailukykyiseen hintaan. Sivuston visuaalinen ulkoasu tuo silmäniloa ja varmistaa kaupat, mutta yritys ilman hakukoneoptimointia on usein lähes näkymätön internetissä. Tarjoamme asiakkaillemme www-osoitteen, sen rekisteröimisen, webhotellin eli kotisivutilan, sekä tarvittavat sähköpostilaatikot.